GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Ecologisch verantwoord gemaakte houten vloer | Parketloods

 

Esdoorn houten vloer 3 strook budget gelakt
Esdoorn houten vloer 3 strook budget gelakt
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten vloer aanschaffen voor jouw nieuwe woning? Een houten vloer die jarenlang meegaat en die betaalbaar is? Voor deze wens moet je beslist bij Parketloods zijn. Parketloods heeft een ruim aanbod met houten vloeren en biedt jou beslist het beste. Naast een ruime keus, is natuurlijk de prijs wat telt. Wij kopen onze vloeren zelf in bij de fabrikant. Op deze manier besparen wij geld op de distributie en is er geen tussenpersoon. Zo houden wij de prijs voor de klant laag. Houten vloer kopen? Bekijk dan onze website. Hier tref je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Houten vloer met zorg voor de natuur

Wij zoeken onze vloeren met zorg voor de natuur uit, dat maakt de Parketloods uniek in Nederland. Het bedrijf Barlinek bijvoorbeeld, waar wij vloeren van verkopen, plant voor elk verkocht vloerdelenpakket een boom terug. Daarnaast komt het hout dat zij gebruiken uit plantages die beheerd worden volgens de normen van het FSC-keurmerk. Zij zetten zich tevens actief in voor het behoud van de slechtvalk, die met uitsterven bedreigd wordt. Als je kiest voor zo’n houten vloer draag je bij aan een beter milieu.

Houten vloer met drie lagen

Van alle soorten houten vloeren is het lamelparket het meeste ecologisch verantwoord. Deze vloersoort is opgebouwd uit drie lagen, waarvan de onderste twee lagen van snelgroeiend naaldhout zijn gemaakt. De toplaag bestaat uit langzaam groeiend hardhout. Deze methode heeft als voordeel dat er zuinig wordt omgesprongen met het hardhout, er kunnen meer vloerdelen gemaakt worden met dezelfde hoeveel hout dat gebruikt wordt voor solide vloerdelen. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van de luxe uitstraling van hardhout, zonder schuldgevoel. Veel van onze klanten kiezen voor deze houten vloer door:

  • De uitstraling
  • Het hout
  • Milieu
  • Duurzaamheid
  • Sterk

Voor nog meer voordeel voor een houten vloer kun je ook kijken bij onze aanbiedingenpagina voor restpartijen. Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan contact op via het emailadres info@parketloods.nl of bel naar 020 – 263 19 07

Maak a.u.b. uw keuze: