GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Eiken vloeren tegen bodemprijzen in Noordwijk en omgeving


Wij verkopen eiken vloeren tegen absolute bodemprijzen in Noordwijk en omgeving

 Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Raw eiken multiplank - 18 cm breed - open noest - blanke olie
Raw eiken multiplank – 18 cm breed – open noest – blanke olie
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken vloeren bekijken bij een specialist in de buurt van Noordwijk? De Parketloods is de markt van eiken vloeren binnen gestormd in 2010 en is nu niet meer weg te denken. Wat maakt de Parketloods in de buurt van Noordwijk en haar eiken vloeren zo uniek? Simpel onze prijs kwaliteit verhouding maken dat onze eiken vloeren de beste keus is. De kwaliteit eiken vloeren die wij leveren voor de prijzen die wij rekenen is ongeëvenaard in Nederland. Wij importeren onze eiken vloeren direct vanaf de fabriek in Polen, geen tussenpersonen, geen extra transport kosten, geen hoofdkantoor, gewoon geen poes pas. Wij verkopen onze eiken vloeren vanuit onze webshop aan klanten in de buurt van Noordwijk en omgeving maar je kunt bij ons ook terecht in onze winkel/loods. Heb je dan ook nog twijfel bij onze eiken vloeren dan halen wij ze op deze manier helemaal bij jou weg. Wij zijn een echt bedrijf met een bezoek locatie, en staan 100% achter ons product.

Keuze voor eiken vloeren

Eenmaal kennis gemaakt met onze eiken vloeren in de buurt van Noordwijk dan is de keus snel gemaakt dat beloven wij jou! Eiken vloeren zijn verkrijgbaar tegen bodemprijzen bij de Parketloods! Enkele voorbeelden van eiken vloeren die wij leveren in de buurt van Noordwijk zijn:

Meer informatie over deze eiken vloeren kunt u vinden op onze website. Ook kun je bij ons langskomen in de buurt van Noordwijk. Hier staat ons team voor jou klaar om je te voorzien van advies op maat.

Voordelen van eiken vloeren

Veel van onze klanten in de buurt van Noordwijk kiezen voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn namelijk een ware eye catcher in jouw huis. Daarnaast zijn onze eiken vloeren hygiënisch en vragen ze weinig onderhoud. Wil je meer sfeer en warmte in jouw huis in de buurt van Noordwijk? Kies dan voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn tijdloos en passen in elk interieur. Daarnaast zijn eiken vloeren verkrijgbaar in diverse soorten. Informeer naar de mogelijkheden bij Parketloods.

Laat uw reactie achter