GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Eiken vloeren | Parketloods in Amsterdam | scherpe prijzen


Wij verkopen eiken vloeren tegen absolute bodemprijzen in Amsterdam

 Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Walnoot geolied rustiek eiken houten lamelparket vloer
Raw eiken multiplank - 18 cm breed - open noest - blanke olie
Raw eiken multiplank – 18 cm breed – open noest – blanke olie
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld
Massief eiken, Rustiek extra 22cm breed onbehandeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken vloeren  bij een specialist in Amsterdam? De Parketloods verkoopt al eiken houten vloeren sinds 2010. Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring met het online- en offline verkopen van de mooiste, milieuvriendelijkste en een fijne selectie aan eiken vloeren. Eiken vloeren worden in Amsterdam veel verkocht vanwege de lange levensduur van deze vloeren. Eikenhout is namelijk bijzonder sterk. Doordat wij kwalitatieve eiken vloeren leveren tegen een scherpe prijs weten mensen in Amsterdam (en hierbuiten via onze webshop) De Parketloods te vinden. We combineren online en offline, we combineren kwaliteit en mooie prijzen, dit voegen wij samen met Europees ecologische vloeren.

De kwaliteit garanderen wij door samen te werken met leveranciers die het eiken hout op verantwoorde manier produceren, zo werken wij alleen met vloeren van het beste hout. De prijzen van de eiken vloeren houden we laag door de vloeren uit heel Europa direct in te kopen bij de fabriek. FSC is het keurmerk dat leveranciers moeten hebben voordat wij vloeren bij hen afnemen.

Kies voor een eiken vloer bij jou thuis

Een eiken vloer in huis geeft jouw interieur de sfeer die je zoekt. Daarbij zijn eiken vloeren verkrijgbaar tegen bodemprijzen bij De Parketloods! Enkele voorbeelden van eiken vloeren die wij leveren in Amsterdam zijn:

Meer informatie over deze eiken vloeren kan je vinden op onze website. Ook kun je bij ons langskomen in onze showroom in Amsterdam. Hier staat ons team voor jou klaar om je te voorzien van advies op maat.

Voordelen van eiken vloeren

Eiken vloeren bieden jou en jouw interieur enkele sterke voordelen. Veel van onze klanten in Amsterdam hebben deze al ontdekt.
Eiken vloeren zijn namelijk een ware eye catcher in jouw huis. Daarnaast zijn onze eiken vloeren hygiënisch en vragen ze weinig onderhoud. Wil je meer sfeer en warmte in jouw huis in Amsterdam? Kies dan voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn tijdloos en passen in elk interieur. Ook zijn eiken vloeren verkrijgbaar in diverse soorten. Informeer naar de mogelijkheden bij Parketloods.

Laat uw reactie achter