Eiken vloer? Wij bieden deze aan in de buurt van Zandvoort


Op zoek naar een eiken vloer? Parketloods biedt deze aan in de buurt van Zandvoort

Massief eiken houten vloer rustiek rook wit geolied
Massief eiken houten vloer rustiek rook wit geolied
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Raw eiken multiplank - 22 cm - open noest in zwarte olie
Raw eiken multiplank – 22 cm – open noest in zwarte olie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken vloer kopen in de buurt van Zandvoort? U wilt een nieuwe parketvloer van eiken en uiteraard wilt u niet teveel betalen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Parketloods heeft een rum aanbod eiken vloeren van zeer goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Wij zijn de Parketloods en sinds 2010 hebben wij ons gevestigd op de markt van eiken vloeren in Nederland. Wij vonden het tijd worden dat iedereen een kwalitatief hoogwaardige, Europese eiken vloer kan kopen, voorzien van het FSC keurmerk, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. En een eerlijke prijs voor een eiken vloer hoeft helemaal geen hoge prijs te zijn. Wij begrijpen dat niet iedereen een groot bedrag over heeft voor een nieuwe vloer. Daarom zijn onze vloeren extra aantrekkelijk. De Parketloods koopt namelijk zelf vloeren direct in vanaf de fabriek en biedt deze aan in de buurt van Zandvoort en omgeving.

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Door geen gebruik te maken van tussenpartijen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij al onze eiken vloeren tegen relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten in de buurt van Zandvoort en omgeving. Het is dus niet zo dat deze financiële meevaller alleen geldt op één soort eiken vloer, onze gehele collectie wordt op deze manier verkregen. Bent u benieuwd naar onze collectie? Een eiken vloer kopen? Wij hebben in onze collectie vier verschillende soorten eiken vloeren, namelijk:

Door dit gevarieerde aanbod in de buurt van Zandvoort vindt u bij ons beslist een passende eiken vloer.

Eiken vloer met een luxe uitstraling

De eikenhouten parketvloer staat bekend om de neutrale, maar tegelijkertijd luxe uitstraling. Maar bovenal de duurzaamheid van het eikenhout is een geliefde eigenschap. Een eiken vloer is met vele kleuren en interieurstijlen te combineren, waardoor je deze houtsoort dan ook veel terug ziet in de gemiddelde Nederlandse woonkamers in de buurt van Zandvoort, van modern tot klassiek. De eiken vloer kan op verschillende manieren behandeld worden. Het is geschikt om in de was te zetten, het kan geolied worden of gelakt in elke gewenste toon. Het is zelfs mogelijk om een parketvloer te verven, in elke gewenste kleur! De vloeren die wij leveren zijn in de fabriek al afgewerkt met olie of meerdere lagen lak. Dit scheelt een hoop werk voor u na het leggen van de vloer, de vloer is altijd direct te gebruiken na het leggen. U dient alleen wel zelf de vloer goed te onderhouden, om de schoonheid van het hout te bewaren. Ook een eiken vloer kopen in de buurt van Zandvoort? Kom bij ons langs.

Laat uw reactie achter