Eiken parketvloer kopen voor uw moderne interieur

Legklare Grachten Visgraat 12x60
Legklare Grachten Visgraat 12×60
 Prachtig bewerkte visgraat multiplank van 14x70cm
Prachtig bewerkte visgraat multiplank van 14x70cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken parketvloer kopen voor uw moderne interieur? Heeft u een landelijke woning en wilt u graag een passende kwalitatief hoogwaardige eiken parketvloer die ook nog eens past binnen uw budget? Bekijk dan het aanbod vloeren bij Parketloods. Parketloods is een bekend begrip in de omgeving als het gaat om een eiken parketvloer door onze:

  • Kwaliteit
  • Prijzen
  • Voorraad
  • Levering
  • Keuze

Als u een eiken parketvloer wilt kopen weten wij precies wat er bij uw wensen past. Ons team bestaat uit specialisten die u voorzien van eerlijk en deskundig advies bij het kiezen van een eiken parketvloer. Kom gerust bij ons langs.

Eiken parketvloer gemaakt met respect voor het milieu

Sommige klanten kiezen niet voor een eiken parketvloer. Een nadeel van eikenhout is dat het een traag groeiende houtsoort is, waardoor de keuze voor eiken helaas niet de meest ecologisch verantwoorde keuze is. Echter, de eiken parketvloeren die wij aanbieden, zijn door onze producent Barlinek gemaakt met respect voor het milieu. Zo bestaan de laminaatvloeren niet compleet uit eikenhout, maar slechts voor een kwart. Dit houdt in dat de toplaag de specifieke uitstraling van eiken heeft, maar de lagen eronder bestaan uit FSC-gekeurd grenenhout. De productinstallaties waarmee de vloerdelen vervaardigd worden zijn de meest milieuvriendelijke in de parketvloerindustrie. Daarnaast zorgt onze producent voor een 1-op1beleid. Dit houdt in dat voor elk pakket vloerdelen dat wordt verkocht één boom wordt herplant. Dit draagt bij aan het behoud van de bossen. Onze producent maakt gebruik van de gehele boom bij de vervaardiging en waarborgt het FSC-keurmerk. Ook zet deze producent zich in voor het behoud van de slechtvalk.

Eiken parketvloer kopen

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten of zien over een eiken parketvloer? Dan kunt u contact opnemen via het emailadres info@parketloods.nl of bellen naar 020 – 261 39 07. Ook kunt u op onze website verschillende staaltjes bestellen van de eiken parketvloeren die wij aanbieden. Voor een eiken parketvloer is Parketloods beslist hét aangewezen adres.

Maak a.u.b. uw keuze: