Eiken parket | Bestel nu bij de Parketloods | levert in Weesp

 

Eiken lamelarket 3 strook afgewerkt met 7 lagen uv geharde matte lak
Eiken lamelarket 3 strook €39,95/m2
Rustiek eiken multiplank- 14mm dik
Rustiek eiken multiplank- 14mm dik €45,95 /m2

Hollandsche Vloeren Fort Markenbinnen
Rustiek eiken multiplank- 14mm dik €45,95 /m2

Eiken parket koopt u bij de Parketloods in de buurt van Weesp

Eiken parket aanschaffen bij een vloerspecialist in de buurt van Weesp? Kom dan naar Parketloods. Een vaak gehoorde uitspraak over eiken parket is dat het zorgt voor meer “levendigheid” in een woning. Door de karakteristieke tekening van het hout en de warme kleur, is eikenhout sinds jaar en dag een van de meest populaire soorten hout voor parketvloeren in de buurt van Weesp. Eikenhouten parket is er in verschillende uitvoeringen, maar belangrijker nog: er zijn onderling verschillen in kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld een goedkope variant van eikenhouten parket, dat grote knoesten kan bevatten. Maar wij bieden u ook parketvloerdelen zonder noemenswaardige knoesten. Daarnaast zijn deze vloerdelen zorgvuldig op kleur gesorteerd. De keus is geheel aan u, wilt u een zeer natuurlijk ogende vloer, dan kan het eikenhout met knoesten juist aantrekkelijk zijn. Deze vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in de buurt van Weesp.

Eiken parket staaltjes

U kunt staaltjes bestellen op deze site en laten leveren in de buurt van Weesp om de verschillende uitvoeringen te vergelijken, maar onthoud daarbij wel: een staaltje kan niet representatief zijn voor een gehele vloer. De verschillende soorten parket, die verkocht worden door Parketloods, worden direct vanaf de fabriek aan ons geleverd. Er is daarom geen sprake van dure tussenhandelaren, groothandels of andere kosten die bij u terecht komen, maar u krijgt bij ons in de buurt van Weesp wel de kwaliteit die u mag verwachten van hoogwaardig eikenhouten parket.

Collectie eiken parket

Als u een eiken parket wilt kopen in de buurt van Weesp kunt u bij ons kiezen uit vele soorten. Hieronder de topvloeren uit onze collectie eikenhouten parket:

  • Eiken Rustiek met 6mm toplaag
  • Eiken Select stroken olie
  • Eiken Select brede plank lak
  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken white wash geborsteld

Door ons ruime assortiment dat wij aanbieden in de buurt van Weesp vindt u bij ons beslist een passende vloer. Heeft u speciale wensen? Graag bespreken we deze met u. Als vloerspecialist streven wij ernaar al onze klanten in de buurt van Weesp en omgeving te voorzien van passend eiken parket. Wij hebben dit al naar volle tevredenheid van vele klanten mogen leveren.

Laat uw reactie achter