GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Eiken houten vloeren kopen in Amsterdam

Subtiel smoke white geoliede vloer
Massief eiken houten vloer rustiek
Mooie massieve eiken plank
Massief eiken, Rustiek extra breed 22cm
Zwart massief houten visgraat vloer
Massief eiken houten vloer rustiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken houten vloeren kopen in de buurt van Amsterdam? Eiken hout is de meest populaire houtsoort voor vloeren in Amsterdam en omgeving.Dat begrijpen wij bij Parketloods helemaal. Eiken houten vloeren bieden immers een warm en rustieke uitstraling. Zo past de vloer zowel bij een klassiek of modern interieur. Daarbij kun je nog heel lang genieten van jouw eiken houten vloer want eikenhout is erg sterk. Jouw vloer gaat dan ook bijzonder lang mee. 

Kies uit een geoliede vloer of een onbehandelde plank, afhankelijk van jouw interieur en welk gevoel jij van een eiken vloer wilt krijgen. Het team van Parketloods adviseert jou graag in het maken van de juiste keuze. We vertellen je de voor- en nadelen van elk type vloer. De keuze die maak jij.

Eiken houten vloeren, massieve vloeren voor lange duurzaamheid

Eiken houten vloeren van De Parketloods zijn een goede oplossing wanneer je graag de looks van een massief harhouten parket zoekt maar tegelijkertijd op zoek bent naar een milieuvriendelijker oplossing. In onze showroom in Amsterdam vind je dan ook eiken lamelparket. Lamelparket wordt gemaakt van 3 lagen die haaks op elkaar worden gelijmd. Twee lagen zijn van snelgroeiende bomen, de bovenste van deze lagen is van eikenhout waardoor je wel de gewenste look krijgt. Dat is waar De Parketloods voor staat: mooie eiken houten vloeren met een écht karakter én lief voor het milieu. Daarbij streven we naar betaalbare vloeren voor iedereen. Vandaar dat je onze vloeren ook in onze webshop kunt vinden.

FSC gekeurde eiken houten vloeren

Eiken houten vloeren kopen in Amsterdam volgens FSC keurmerk? De vloeren van De Parketloods zijn voorzien van FSC keurmerk. Wij verkopen alleen ecologisch verantwoord geproduceerde vloeren uit Europa. Zo planten onze leveranciers voor elk pakket vloerdelen een nieuwe boom! Doordat Parketloods korte lijntjes heeft met deze verantwoorde leveranciers kopen wij de vloeren niet alleen in voor een gunstige prijs, ook hebben wij meer zicht op hun handelswijze.

Die gunstige prijzen vind jij natuurlijk terug in de mooie prijzen van onze eiken houten vloeren. Deze bezichtig je allemaal in onze grote Showroom.

Eiken houten vloeren en de verschillende soorten

Wij hebben in ons assortiment in de buurt van Amsterdam verschillende soorten vloeren. Van massief tot budgetlaminaat en alle vloeren zijn in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen. Onze eiken houten vloeren bekijk je uiteraard uitgebreid in onze showroom te Amsterdam. Maar via onze webshop krijg je vast een goed beeld.

Eiken houten vloeren kun je kopen met velen soorten behandelingen, kies voor een een gezeepte houten eiken vloer, vloeren met UV olie of gewone olie.Wil je meer weten over de verschillende behandelingen? Maak dan een afspraak met ons team in de showroom in Amsterdam.

Meer hierover kunt u lezen op onze website. Vragen over eiken houten vloeren?

Contact met Parketloods
Laat uw reactie achter