Zoeken gehele website...
Zoek!
Filters

Prijs

terug

PVC vloeren

PVC vloeren scherp geprijsd en onderhoudsvriendelijk

De PVC vloer bestaat al vrij lang. In eerste instantie was de keuze niet zo heel groot, maar tegenwoordig is er veel mogelijk met de PVC vloer. Ook met het leggen is de PVC vloer een hele makkelijk optie en ook nog gemakkelijker dan Laminaat. Partketloods heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren met houtlook in verschillende tinten. De ontwikkeling is zo snel gegaan dat deze PVC vloeren niet meer van echt te onderscheiden zijn. Bijkomend voordeel is dat deze vloer zeer slijtvast is.

Eigenschappen van de PVC vloer

Naast slijtvast kenmerkt de PVC vloer zich door onderhoudsarm, geluidsarm en warmte isolerend. Bij Parketloods is een ruime keuze aan verschillende soorten houttinten zodat er voor iedere inrichting wat wils is. Onze PVC vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. Dat maakt dat deze vloer een modieuze vloerbedekking is van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het onderhoud is tevens heel vriendelijk. Een kwestie van stofzuigen en met dweilen dient u er wel op te letten dat u schoonmaakmiddel gebruikt dat geschikt is voor deze vloer. Later leggen we overigens nog uit dat droog schoonmaken het beste is met betrekking tot het onderhoud. Over het leggen van een PVC vloer is tegenwoordig veel informatie te vinden. Hierdoor kan de gemiddelde doe-het-zelver het prima zelf. Het meest belangrijk is dat u goed met een tapijtsnijder om kunt gaan. Kunt u dat niet dan loopt u het risico dat u zichzelf verwond en kunt u beter een specialist inzetten om uw vloer te leggen. Als Parketloods werken we met een aantal specialisten samen en kunnen deze voor u inzetten als u dit wenst. Het verschil in de verschillende PVC vloeren zit in de breedte en de dikte. Als de vloer wat dikker is dan is vaak de ondervloer geïntegreerd. Een dikkere vloer zorgt er ook voor dat de onderlaag niet tekent in de vloer. Uw vloer kan bijvoorbeeld tekenen als er een tegelvloer onderligt. De term die gehanteerd wordt voor niet doortekenen is “Non Telegrafic”. Een belangrijk aspect om op te letten.

PVC vloer is eenvoudig in onderhoud

Belangrijkste tip voor het schoonmaken van de vloer is om zoveel mogelijk “droog” schoon te maken. Dit kan met de stofwisser of de stofzuiger. Door nat te reinigen kunnen losliggende stofdeeltjes veranderen in vast vuil. Uitleg hierbij is dat de PVC vloer bacteriostatische eigenschappen heeft. Dit betekent dat micro organismen geen kans hebben om zich te vermenigvuldigen op een PVC vloer. Randvoorwaarde hiervan is wel dat de vloer droog gereinigd wordt.

Mogelijkheden van de PVC vloer

Onze houtlook PVC vloeren worden ook in plakvorm geleverd en hebben ook deze formaten. Alle tinten houten kunnen wij leveren. De meeste vloeren zijn voorzien van het zogenaamde droplock kliksysteem. In de meeste gevallen zijn deze vloeren al voorzien van een ondervloer wat het leggen van deze vloeren heel eenvoudig maakt. In ons assortiment ziet u ook vaak 3D uitvoering staan. Dit betekent dat de vloer een bepaalde dieptewerking heeft. Ook zijn deze vloeren in bepaalde klassen ingedeeld zoals dit ook het geval is bij Laminaat. Deze klasse geeft de slijtvastheid weer. Over het algemeen hebben deze vloeren een hoge slijtvastheid, wat ze vaak ook zeer geschikt maakt voor zeer intensief gebruik. Als u het milieu belangrijk vindt dan is het goed om te letten of de vloer BPA vrij is.  Dit betekent dat de vloer vrij is van giftige oplosmiddelen. Heeft u vloerverwarming dan is het specifiek van belang om te checken of de vloer hier geschikt voor is. Bij Parketloods geven we dit specifiek aan in ons assortiment. De meeste vloeren die u op onze website ziet kunnen we als Parketloods uit voorraad leveren.

Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods