Zoeken gehele website...
Zoek!
Filters

Prijs

terug

Essen

Wij leveren essen lamelparket in een 3 strook en 1 strook uitvoering. 1 strook essen lamelparket is een mooie lange plank van 2.2m x 13cm is zeer gewild voor degene die een lichte parketvloer willen hebben. In tegenstelling tot andere lichte houtsoorten is essen wel een harde houtsoort, de hardheid is vergelijkbaar met eiken. Dit essen parket heeft een variërende witte kleur naar licht (geel) bruin. Essen heeft een tekening in het hout van een rechte tot een af en toe golvende draad. De tekening samen de lichte kleur zijn de kenmerken van een essen parketvloer. Wij leveren ook essen massief parket.

De 1 strook essen parketvloer is afgewerkt met 7 laklagen en heeft een vellingkantje (groefje). De verbinding tussen de planken onderling is doormiddel van een klikverbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat de planken onderling niet uit elkaar kunnen lopen. De verbinding zorgt er ook voor dat de vloer door de doe het zelver te leggen is. 

De essen family parketvloer is ook verkrijgbaar in de goedkoop en mooi  essen select lamelparket 3 strook uitvoering en in de essen lamelparket 3 strook olie uitvoering.

Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods