Zoeken gehele website...
Zoek!
ParketLoods

Duurzame waardekaart

2 december 2010

Eiken parketvloer met €25 korting bij afname van 6 pakken of een veelvoud daarvan. In samenwerking met duurzamewaarde kaart hebben wij een actie opgezet om FSC gecertificeerde parketvloeren onder de aandacht te brengen.  De korting is alleen geldig op vertoon van de waardekaart. De korting geld ook voor andere soorten parket met uitsluiting van het eiken en beuken budgetparket.

Parketloods heeft zich toegelegd op de verkoop van parketvloeren gemaakt van 100% FSC gecertificeerd hout. FSC hout komt uit verantwoord beheerde bossen. Gelukkig is de term FSC hout steeds meer ingeburgerd. Nog geen 2 jaar geleden wist bijna niemand wat FSC hout inhield. De term is nu wel ingeburgerd, maar helaas in de vloerenbranche zijn FSC gecertificeerde parketvloeren nog geen gemeengoed. Veel van de goedkope vloeren worden geïmporteerd uit China waar nog geen verantwoord bosbeheer is. Wij zijn in zee gegaan met een Europese fabriek die eigen plantages heeft en alles doet om zo duurzaam mogelijk parket te fabriceren. Ook werkt de fabriek alleen met natuurlijke lijmen, lakken en olie, zodoende is al het parket wat wij leveren formaldehyde arm (klasse E-1). Op onze site staat alles wat de fabriek doet om de houten vloeren duurzaam mogelijk te produceren.

Terug naar overzicht blogberichten over houten vloeren

Reactie plaatsen

Lees eerst de reacties even door voordat u zelf een reactie plaatst. Misschien staat het antwoord op uw vraag al tussen de reacties.

Reacties

Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods