Zoeken gehele website...
Zoek!
ParketLoods

Dealer van ons parket worden?

28 maart 2011

Dealer worden van de Parketloods

Steeds meer winkels, bouwbedrijven  en ZZP-ers worden erg enthousiast van ons Europese kwaliteit parket met 20 jaar garantie.  Dit komt mede doordat de vloeren zeer gunstig geprijsd zijn en wij van een FSC gecertificeerde fabriek importeren. Daarbij komt het leggemak, doordat wij kant en klaar klikparket leveren dat vanuit de fabriek al is afgewerkt met lak of olie. Waardoor het na het leggen direct te gebruiken is. 

Dit wordt door zeer gewaardeerd door bouwbedrijven die een opleverdatum moeten halen en niet zitten te wachten op droogtijden van een vloer.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Voor winkels hebben we presentatie materiaal.
  • Voor bouwbedrijven en zzp-ers hebben we handwaaiers
  • Ook is er de mogelijkheid om uw klant mee te nemen naar onze showroom

Wat zijn de voordelen?

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht blogberichten over houten vloeren

Reactie plaatsen

Lees eerst de reacties even door voordat u zelf een reactie plaatst. Misschien staat het antwoord op uw vraag al tussen de reacties.

Reacties

Reactie geplaast op: 11-02-2013 door j.meijerink

geachte heer /mevrouw kunt u mij wat informatie toe sturen over een dealerschap en voorwaarden en inkoopprijzen .ik ben een zzper in het verleden heb ik een parketwinkel gehad deze heb ik in 2007 dicht gedaan zinsdien ben ik een zzper ik doe dit vak al zins 1998. is het ook mogelijk om bij u de producten te beoordelen.mvg j.meijerink spherefloors ommen.

Reactie geplaast op: 05-01-2012 door Bianca

Geachte heer / mevrouw, wij hebben interesse om dealer te worden van u parket. Zou u ons kunnen informeren wat de inkoop prijzen zijn en hoeveel afname er minimaal moet worden gedaan? Wij zijn nog niet gestart omdat wij eerst meer informatie zouden willen ontvangen over de voorwaarden. Vriendelijke groet, Bianca Roest
Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods