GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Horecavloeren

Sfeervolle horecavloeren bij parketloods

Binnen de horeca is een sfeervolle vloer die aansluit bij het bedrijf belangrijk. Een houten vloer brengt vaak de gewenste sfeer binnen een horeca gelegenheid. De eigenaren Bert en John zijn al 20 jaar werkzaam in de Horeca Interieurbouw, voor horecavloeren bent u daarom bij Parketloods aan het juiste adres. We hebben een grote keuze aan lamelparket, multiplanken en massief houten vloeren. Alle verder benodigde toebehoren zijn aanwezig in ons assortiment. Naast een uitgebreid assortiment is er een grote hoeveelheid kennis in huis binnen Parketloods. Heel belangrijk bij horecavloeren. Horecavloeren worden intensief gebruikt en hebben meer dan gemiddeld te maken met vocht e.d. De manier van behandelen is heel bepalend voor de levensduur van een horecavloer. Daarnaast kunnen we u uitstekend adviseren welke horecavloeren het beste aansluiten op de gewenste sfeer in uw horecagelegenheid, we maken graag een voorstel op maat.

 

Parketloods ontzorgt volledig bij horecavloeren

Parketloods werkt samen met een producent. Deze producent is FSC en of PEFC gecertificeerd, maar doet veel meer dan dat. Met betrekking tot uitstoot van schadelijke stoffen en arbeidsomstandigheden zijn ze van het allerhoogste niveau en met hun 1 op 1 beleid zorgen ze ervoor dat de bebossing toeneemt bij ieder verkocht parket. Bij ieder verkocht parket planten zij namelijk een boom. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdragen aan de kwaliteit verbetering. Parketloods kan direct inkopen bij deze producent. Hierdoor kunnen we op maat en tegen een zeer scherpe prijs leveren

De Parketloods beschikt over een groot netwerk van zelfstandige leggers, deze leggers werken wekelijks voor de Parketloods en zijn van hoge kwaliteit. Ook met betreking tot het leggen kunnen we u volledig ontzorgen. Als laatste kunnen we ook het transport voor u regelen. Kortom samen met u inventariseren we uw wensen. U maakt de keuzes met betrekking tot de parketvloer en wij regelen we vervolgens de rest.

Horecavloeren bij Parketloods – hoe gaan we te werk

Parketloods is gevestigd in Amsterdam Zuidoost nabij de Ikea. Het is het verstandig om een afspraak te plannen zodat we met voldoende tijd u van een goed advies en passend voorstel kunnen voorzien. We kunnen dan ons ruime assortiment met betrekking tot horecavloeren aan u tonen. We kunnen eventueel ook zogenaamde custom made vloeren voor u ontwerpen en maken, we kijken dan mee naar het design en zorgen dan dat er een horecavloer komt naar de wensen van de klant en of designer. De overige zaken zoals de manier van leggen, het behandelen, transport en alle overige zaken zullen we met u doornemen. Vervolgens kunnen we een gericht voorstel doen op basis van uw wensen en is de keuze aan u. Wilt u graag oriënterend met ons in gesprek? Neem dan snel contact met ons op. We doen niets liever dan zorgen dat u horecagelegenheid de sfeervolle plek wordt waar mensen graag komen.

(foto Teo Krijgsman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *